Zašto žene vole nakit


Life&Style


Ljepotu ukrašavanja nakitom znali su u pretpovijesno doba. Već tada su ogrlice, narukvice, naušnice služile za naglašavanje ljepote, ali i statusa u društvu. Izrađene su od kamena, drveta, životinjskih kostiju, perja. Muškarci su tada nosili više nakita nego danas. Danas se ženama pripisuje da nose više nakita i više vole nakit jer im to daje osjećaj samopouzdanja i sigurnosti.


Nakit govori o osobi


Ako nakit može govoriti umjesto nas, tada odabirom ogrlice ili narukvice možemo pokazati svoj stil, pa čak i raspoloženje. To je za žene puno važnije jer svoje modne kombinacije nadopunjuju nakitom. Većina muškaraca ima više reduciranih odjevnih kombinacija od žena, što samo jedan nakit može naglasiti. Dok za žene jednostavna haljina može izgledati vrlo bogato ako sa sobom ponesu ogrlicu. Narukvice, a još ih više u nizu, mogu dati običnoj bijeloj bluzi luksuzan izgled. Nakit može naglasiti ne samo fizičku, već i unutarnju ljepotu. Izbor koji žena donosi pri odabiru nakita zapravo pokazuje kakav je njezin ukus, a kada odluči nositi narukvice i naušnice i prstenje, znači da je dobro raspoložena. Uglavnom puno nakita signalizira da postoji dobro raspoloženje.

Emocije i nakit


Pored raspoloženja koje nakit može prenijeti, posebnu emocionalnu vrijednost mogu imati i komadi poput ogrlica, narukvica, naušnica za žene. Zato nakit nije samo predmet koji stavimo oko ruke poput narukvice ili ogrlicu oko vrata. Jednostavno rečeno, kad ga obuku, žene se uvijek sjećaju onoga tko im je dao taj nakit. Također, vrlo su oprezni pri odabiru nakita za poklon, svjesni da će nekome drugome postati uspomena.


Nakit na poklon


Ne samo drugi, već i žene vole darivati nakit. Iznenađenje je zasigurno veće ako mu voljena osoba pokloni naušnice ili prsten. No, žene se također u posebnim prigodama teže nagraditi nakitom. Primjerice, kad u poslu postignu određene rezultate, kad postanu majke ... Narukvice, naušnice i satovi česti su pokloni koje si žene daju.


Narukvice-nakit za tajanstvene žene


Postoje žene koje nose sve od nakita. Pa, tako nose ogrlice, narukvice, naušnice, prstenje. Iako biste u pravilu trebali nositi samo određene komade, ako je dobro integriran, čak i kad donesu sve, ne bi trebao izgledati loše. Međutim, češći su slučajevi žena koje preferiraju određeni komad nakita. Tako se žene koje vole i nose narukvice smatraju mističnim, koje su jače u djelima nego u riječima. Oni čije se omiljene naušnice smatraju jakim i sigurnim, jer pažnju usmjeravaju na svoje lice. Ogrlice su izbor žena koje žele skrenuti pažnju na svoj dekolte. Prstenovi odgovaraju odmjerenim djevojkama, ali samo pod uvjetom da je prsten diskretan. Oni koji nose glomazne prstenove i kako pripadaju ekscentricima. Što se tiče stila, one dame koje obožavaju nakit s biserima su klasične, a ponekad i konzervativne. Međutim, kada vidite ženu koja nosi biserne orgulje ili biserne naušnice, vjerujete da je ona sofisticirana osoba koja njeguje retro stil, poput onoga koji njeguju filmske dive.


Srodni tekstovi:


Neistražene lepote Srbije

Srbija zbog svojih prirodnih ljepota i impozantnih znamenitosti nudi jedinstveni užitak tijekom svak...

Detaljnije

Koliko su bitne redovne kontrole kože i uočavanje promena na vreme

Pravovremeno uočavanje problema kada su u pitanju promene na koži može da pomogne pri rešavan...

Detaljnije

Vrijeme je da kupaonica zasja novim sjajem- posjetite najbliži salon keramike

Renoviranje kupaonice nije tako uobičajeno kao uređenje ostalih prostorija u kući. Kao što se...

Detaljnije

Svaki dan mrzite mljeti zrna kave - evo zašto je bolje kupiti kapsule za kavu

Kupili ste novi aparat za espresso. Ali, niste ljubitelj svakodnevnog mljevenja graha tako da kava k...

Detaljnije
Copyright © 2021 Igraliste. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS